Prevex vahvistaa edelleen organisaatiotaan

Jotta yhä paremmin voidaan vastata tulevaisuuden haasteisiin, mm. digitalisaation osalta, Prevex vahvistaa yhä organisaatiotaan.

Petter Lingonblad Vaasasta, aloittaa elokuussa yhtiön uutena myyntijohtajana, ja samalla myös Prevexin varatoimitusjohtajana. Petterillä on laajaa kokemusta digitaalisten liiketoimintamalleista, toimiessaan mm. Fixuran toimitusjohtajana, liiketoiminnan kehittämisjohtajana Axoparilla ja liiketoimintajohtajana OK Perinnällä. Häntä motivoi yrittäjähenkisyys ja liiketoimintojen kehittäminen. – Meidän tulee vahvistaa digitaalista liiketoimintaa myös Prevexillä joten on tärkeää, että myyntiprosessia johtavalla henkilöllä sitä osaamista on. Yhdessä muun organisaation osaamisella, Petterin laaja kokemus digitaalisesta alueesta voi auttaa meidät saavuttamaan tavoitteitamme, sanoo toimitusjohtaja Marko Nylund.

Petter sanoo olevansa vaikuttunut yhtiön kehityksestä ja kokee yhtiöllä olevan mahtavan must-have tuotteen. – Olen erittäin innostunut, motivoitunut, mutta myös nöyrä ottaessani vastaan tämän tehtävän, hän sanoo. Odotan innolla pääsemään yhdessä muun organisaation kanssa laittamaan seuraavan vaihteen päälle, saavuttaaksemme myyntitavoitteet ja laajemman asiakaskunnan, hän sanoo. Yhdessä uskon, että meillä on kaikki mahdollisuudet vahvistaa markkina asemaamme entisestään.

Rakentaessa tulevaisuuden toimintaa on tärkeää, että HR-toiminto pystyy vastaamaan tuleviin haasteisiin. Tästä syystä Prevex myös panostaa tämän toiminnon kehittämiseen ja Kenneth Holmgårdista, Pietarsaari, tulee yhtiön uusi HR-päällikkö elokuun puolesta välistä alkaen. Kenneth on työskennellyt HR kehittämisen parissa monta vuotta. Hän on viimeksi toiminut HR-päällikkönä Baltic Yachtsilla, ja myös Pietarsaaren Työterveys yhdistyksen toimitusjohtajana. – Tarvitsemme ja haluamme ihmisiä organisaatiossamme, jotka viihtyvät ja voivat hyvin, ja siksi on ratkaisevaa, että teemme jatkuvaa työtä itsemme kanssa työnantajana. Kennethillä on sitä osaamista joka sopii meille mainiosti, sanoo tj Marko Nylund.

HR-päällikkönä Kenneth asettaa ihmiset organisaation ihmiset keskukseen. – Yksittäinen ihminen toimii yhtiön suurlähettiläänä. Mikäli prosessit ovat kunnossa ja työntekijät viihtyvät, saadaan hyvää tulosta. Tulee olemaan erittäin mukavaa, päästä kehittämään nämä asiat Prevexillä, Kenneth Holmgård sanoo.

– Nyt rakennetulla organisaatiolla meillä on hyvä alusta josta kehittää toimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteita ja saavuttamaan tavoitteemme ja visiomme, Marko Nylund sanoo.