Uusi logistiikkakeskus Puolassa

Prevex Sp z o.o.;n uudessa logistiikkahallissa Niepruszewossa Puolassa on tilaa 2 025 kuormalavalle. Hallin avajaiset pidettiin kesäkuussa ja tämä on seuraava askel yrityksen dynaamisessa kehityksessä ja jatkuvassa kasvussa. Avajaisia edelsivät virallinen nimenvaihto, kun Winkiel sp z o.o., joka tuli osaksi Prevex-konsernia 2016, muutettiin Prevex sp z o.o.ksi.

“Uusi logistiikka- ja varastohalli antaa meille paremman mahdollisuuden organisoida tuotantomme ja pystymme samalla tehokkaammin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin kaikkialla Euroopassa. Olemme myös tyytyväisiä siitä, että voimme Puolan tehtaan kautta vahvistaa Prevex-konsernin markkina-asemaa. Yhdessä suomalaisien kollegoidemme kanssa kehitämme tuotteita joita tunnetaan innovatiivisuudestaan ja korkeasta laadustaan”, sanoo Marcin Kowalski, Prevex Sp zo.o.:n toimitusjohtaja.